About Alegrha


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Ramai yang tanya..maksud Alegrha tu apa?ha...~~mula2 skali terima kasih sbb klik about alegrha..
alegrha ni mmg ada maksud sendiri..yg penting bukanla nama sebenar aku..nanti pelik pulak..manusia mana lah nama pelik betul..macam laki macam perempuan jugak..kan nampak masalh perbezaan spesies di situ..nge~~..nak tahu lebih lanjut pasal maksud alegrha..kenali penulisnya dulu baru afdol..hehe

Memperkenalkan diri punya pasal aku guna formal2 sikit..ceeh

Saya merupakan seorang mahasiswi Universiti Sains Islam Malaysia,Sabah....opppss..hehe..Nilai,Negeri Sembilan,

Lulusan Sijil Tinggi Agama Malaysia Sekolah Menengah Ugama Islam Toh Puan Hajah Rahmah,Kota Kinabalu,Sabah bah~~~,

Merupakan Mahasiswi SARJANA MUDA PENGAJIAN AL-QURAN DENGAN MULTIMEDIA yang baru berlari-lari anak dalam pengajian Multimedia..(madam Fatihin cakap,cuti sem belajar  lagila..hehe)

Walaupun banyak yang seumur panggil aku kakak..xpa..aku redho..=_='..tapi kita serupa dan aku sedar aku mmg nmpk lbh tua..20 tahun sudah aku di beri kesempatan untuk hidup di dunia ciptaan ilahi ini..Alhamdulillah..

Bagi ana(tetiba berANA2 plak) dalam hidup yang Allah bagi kesempatn yang sekejap ni ,jadikan diri seorg yg berguna untuk orang lain.agama.negeri dan sewaktu dengannya..Konteks perjuangan dakwah demi Islam perlu disebarkan tidak kira secara pena blog,facebook,face to muka and banyak lagi..

Mempunyai 2 orang ANAK buah..dan ...ha..e2 jak rasanya..da abis..
Syukran and Asiff Jiddan..^_^